strumica denes logo

СЕ ВРАБОТУВА ТУРИСТИЧКИ РАБОТНИК ВО СТРУМИЦА ВО WE TRAVEL – ОДЛИЧНА РАБОТНА АТМОСФЕРА И МНОГУ ПАТУВАЊЕ!

Автор:

Датум:

јуни 20, 2024

Автор:

Датум:

јуни 20, 2024

We Travel Macedonia преферира креативни, професионални, динамични и посветени млади луѓе кои се гледаат во светот на туризмот, кои сакаат да патуваат, кои се комуникативни и сакаат да работат со луѓе.

Опис на работното место:
Прецизно информирање на клиентите за нашите туристички понуди и аранжмани.
Резервација и продажба на туристички аранжмани
Обработка на барањата на клиентите
Комуникација со деловните соработници
Придонесување за зголемување на продажбата и осмислување на нови продукти.

Услови:
Пожелно е работно искуство во директна продажба и работа со клиенти
Предност имаат кандидатите со завршено високо образование од областа на туризмот или со работно искуство во туристичка агенција
Познавање на англиски јазик ( знаење на повеќе странски јазици ќе се смета за предност)
Добро познавање на работа со компјутер и социјални мрежи.

ЗАИНТЕРЕСИРАНИТЕ КАНДИДАТИ ДА ИСПРАТАТ CV НА СЛЕДНИОТ МЕЈЛ: daniela@we.com.mk