strumica denes logo

СЕ ВРАБОТУВА РАБОТНИК ЗА ВО МЕСАРА ВО СТРУМИЦА СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО!

Автор:

Датум:

април 14, 2024

Автор:

Датум:

април 14, 2024

Се вработува работник за во месара во Струмица со и без работно искуство. Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 070 624 303