СЕ ВРАБОТУВА МЕДИЦИНСКА СЕСТРА И ЛЕКАР ПО ОПШТА МЕДИЦИНА ВО СТРУМИЦА ВО ПЗУ ПРО МЕДИКА!

декември 1, 2023

ПЗУ Про Медика од Струмица бара квалификувани кандидати за позициите: Медицинска сестра и Лекар по општа медицина.

Медицинска сестра:
– Диплома за медицинска сестра
– Лиценца за работа
– Комуникативни вештини и тимска работа

Лекар по општа медицина:
– Диплома од медицински факултет
– Лиценца за работа
– Добри дијагностички и терапевтски способности
– Ангажман за подобрување на здравјето на пациентите

Проследете ја својата биографија и покажете интерес со праќање на апликација на info.promedika@gmail.com со наслов ‘Апликација за Медицинска сестра / Лекар по општа медицина’. Ставете акцент на вашиот професионален развој и искуства.

Рок за аплицирање: 31.12.2023
Локација: Стара болница
Телефон: 078 253 212

Нашиот тим нуди одлични услови и обезбедува еднакви можности за сите кандидати. Се надеваме на успешна соработка во областа на здравствената нега.”

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: