strumica denes logo

СЕ ВРАБОТУВА МАГАЦИОНЕР ВО СТРУМИЦА СО ПОЛОЖЕНА „Б“ КАТЕГОРИЈА – ТЕРЗИ КОМПАНИ СО ОДЛИЧНИ УСЛОВИ ЗА РАБОТА!

Автор:

Датум:

мај 10, 2024

Автор:

Датум:

мај 10, 2024

Струмичката компанија ТЕРЗИ КОМПАНИ вработува МАГАЦИОНЕР во Струмица со положена „Б“ категорија. Сите оние кои се заинтересирани за подетални информации, може да се јават на следниот телефонски број: 071 345 389