Home

Perdormire
Струмица Хроника

Се упокои во Господ сестра Анастасија од манастирот „Воведение на Пресвета Богородица Елеуса“ во Вељуса!

Home

Денес, по кратко боледување, се упокои во Господ сестра Анастасија од манастирот „Воведение на Пресвета Богородица Елеуса“ во Вељуса.

Бог да ја упокои нејзината душа со сите Светии, и нас да нѐ утеши по нејзините свети молитви.