СЕ ПРОДАВА КУЌА ВО ЦЕНТАРОТ НА СТРУМИЦА СО ДВА СПРАТА КОМПЛЕТНО РЕНОВИРАНИ И ТРЕТ ВО КАРАБИН ФАЗА!

февруари 1, 2024

Се продава куќа во центарот на Струмица со површина од 110 м2. Двата спрата се комплетно реновирани, а третиот е карабин фаза. Куќата има и двор од 100 м2.

ЦЕНА: 150.000 ЕВРА
ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТ: 078 926 626

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: