strumica denes logo

СЕ БАРА ЖЕНА ЗА ЧУВАЊЕ ДЕЦА ВО СТРУМИЦА СО РАБОТНО ИСКУСТВО – ПРИЈАВУВАЊЕ НА 078 214 248

Автор:

Датум:

октомври 20, 2021

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

октомври 20, 2021

Категории:

Реклама, Струмица

Се бара жена за чување деца во Струмица со работно искуство. Се работи по осум часа дневно од понеделник до сабота. Дечињата се на возраст од 2 и 4 години. Плата од 15.000 до 20.000 денари во зависност од обврските. Сите заинтересирани за подетални информации може да се јават на следниот телефонски број: 078 214 248