Home

Perdormire
Реклама Струмица

ПИЦЕРИЈА „ПАРК“ БОСИЛОВО ВРАБОТУВА РАБОТНИЧКА ЗА ВО КУЈНА ИЛИ КУВАРКА И ПИЦА МАЈСТОР – УСЛОВИТЕ ОДЛИЧНИ!

Home

Пицерија „Парк“-Босилово има потреба од уште една работничка за во кујна или куварка и ПИЦА МАЈСТОР во самата пицерија. Сите оние кои се заинтересирани за подетални информации може да се јават на следниот телефонски број: 070 347 976 или директно во пицеријата.