ОГЛАС: СЕ БАРА ЕДНОСОБЕН СТАН НА ПРИЗЕМЈЕ ЗА ИЗНАЈМУВАЊЕ ОКОЛУ УЧИЛИШТЕТО „ДИМИТАР ВЛАХОВ“ ИЛИ КАЈ НОВАТА ПОЛИЦИЈА ВО СТРУМИЦА!

април 26, 2021

Се бара еднособен стан на приземје за изнајмување околу училиштето „Димитар Влахов“ или новата полиција во Струмица. Сите понуди на телефонскиот број: 077 551 680

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: