Home

Perdormire
Реклама Струмица

ОДЛИЧЕН ОГЛАС ВО СТРУМИЦА: АГАРТА ИНЖИНЕРИНГ ВРАБОТУВА МАЈСТОРИ И ОПШТИ РАБОТНИЦИ СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО СО РАБОТА ОД ПОНЕДЕЛНИК ДО ПЕТОК!

Home

Компанијата АГАРТА ИНЖИНЕРИНГ – СТРУМИЦА која се занимава со производство и монтажа на градежна столарија, челични конструкции, стаклени и алуминиумски елементи, ВРАБОТУВА мајстори и општи работници со и без работно искуство.

АГАРТА работи од понеделник до петок, нуди натпросечни редовни месечни примања, плус додатоци и има пријатна и тимска атмосфера.

Кандидатите кои се заинтересирани можат да не контактираат на

телефонскиот број 078/229-425.

Ќе се договориме за се’!