НОВООТВОРЕНАТА СЕНДВИЧАРА „ОСМИЦА“ ВО СТРУМИЦА БАРА РАБОТНИК ИЛИ РАБОТНИЧКА!

јануари 6, 2024

Новоотворената сендвичара во Струмица „Осмица“ вработува работник или работничка. Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 071 947 310

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ