НОВО ВО СТРУМИЦА: „THE PUBLIC BAR & COFFEE“ ВРАБОТУВА МОТИВИРАНИ И ЕНЕРГИЧНИ ЧЛЕНОВИ НА ТИМОТ – КЕЛНЕРИ\КИ, ШАНКЕРИ\КИ И МЕНАЏЕР/КА НА СМЕНА!

мај 14, 2021

Ново во Струмица❕
Струмица наскоро ќе го добие ◼◻ The Public Bar & Coffee ◻◼ кој се наоѓа во срцето на градот на самиот плоштад.

The Public вработува мотивирани и енергични членови на тимот:

🔲 Келнери/ки 🤵
🔲 Шанкер/ки 🍸
🔲 Менаџер/ка на смена 👩‍💼

Со или без работно искуство.

Пријавување на телефон 075 692 300

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: