НОВ ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ: СТРУМИЧКАТА КОМПАНИЈА „НИПРОМ“ БАРА РАБОТНИЦИ ЗА РАБОТА ВО ПОГОН СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО!

јули 3, 2020

Компанијата „НИПРОМ“ има потреба од општи работници во погон,

со или без работно искуство.

„НИПРОМ“ ви нуди работно време

од понеделник до сабота,

редовни месечни примања,

пријатно работно окружување

и тимска атмосфера.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: