НАСКОРО НОВО ВО СТРУМИЦА: „АДМИРАЛ“ ВРАБОТУВА КАСИЕР/КА -НАЈДОБРИ УСЛОВИ ЗА РАБОТА И ОДЛИЧНА ПЛАТА СО БОНУСИ!

октомври 28, 2021

Се барат вработени за работното место касиер/ка за новоотворениот Адмирал клуб во Струмица. Најдобри услови за работа и минимална загарантирана плата од 24000 денари. За подетални информации обратете се на 072 220 502.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: