НАСКОРО НОВ ВЛТ КЛУБ „БЕТТИНГ ПЛУС 4“ ВО СТРУМИЦА: СЕ БАРААТ ДЕВОЈКИ ЗА РАБОТА – ПЛАТА 27.000 ДЕНАРИ!

јануари 23, 2024

Наскоро нов ВЛТ КЛУБ „БЕТТИНГ ПЛУС 4“ во Струмица. Се бараат девојки за работа. Плата 27.000 денари! Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 076 483 326

Naskoro nov vlt club betting plus br 4

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: