„КОНЦЕПТ“ ВРАБОТУВА РАБОТНИК ЗА ВО КУЈНА!

февруари 23, 2024

„КОНЦЕПТ“ – СТРУМИЦА ВРАБОТУВА:

– РАБОТНИК ЗА ВО КУЈНА

Сите заинтересирани може да се јават на следниот телефонски број: 075 468 237

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ