ЈАНЕ ТРАВЕЛ – ПРЕВОЗ НА ПАТНИЦИ И ИСПОРАКА НА ПАКЕТИ ОД МАКЕДОНИЈА ДО ШВАЈЦАРИЈА И ОБРАТНО ПО НАЈПОВОЛНИ ЦЕНИ!

ноември 15, 2020

ЈАНЕ ТРАВЕЛ врши превоз на патници и испорака на пакети до дадената адреса насекаде низ Швајцарија и секако во обратен правец. Патувајте безбедно, сигурно и по најповолни цени до вашата посакувана дестинација само со ЈАНЕ ТРАВЕЛ. Искористете ги поволностите кои тие ви ги нудат! Сите заинтересирани за подетални информации може да се јават на ВИБЕР на следните телефонски броеви:

🇲🇰 0038978352494
🇲🇰 00389 71637928
🇲🇰 0038977943348
🇨🇭 0041 76 476 23 43
🇨🇭 0041 76 463 93 13

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: