ИТНО СЕ ВРАБОТУВА ШИВАЧКА НА МЕБЕЛ ШТОФ: СЕ РАБОТИ ОД ПОНЕДЕЛНИК ДО ПЕТОК – ПРИЈАВУВАЊЕ НА ТЕЛЕФОНОТ НА „КОНЕВИ АРТ МЕБЕЛ“ 077 749 905!

јули 6, 2021

„КОНЕВИ АРТ МЕБЕЛ“ итно вработуваат шивачка на мебел штоф. Се работи од понеделник до петок! Сите заинтересирани за подетали информации да се јават на 077 749 905.

 

 

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: