(ФОТОГАЛЕРИЈА) НОВО ВО СТРУМИЦА: „ЕЛ ВЕДРА“- ОТВОРЕНА ПРОДАВНИЦА ЗА ДЕТСКА ОБЛЕКА, ИГРАЧКИ И АКСЕСОАРИ ВЕДНАШ НАСПРОТИ НОВАТА БОЛНИЦА!

март 4, 2021

Струмица доби нова продавница за детска облека, играчки и аксесоари. Вашите најмили заслужуваат удобност во секојдневието. Со ваше одобрение „ЕЛ ВЕДРА“ ќе се погрижи! Целиот асортиман на „ЕЛ ВЕДРА“ може да го пронајдете во нивната продавница која се наоѓа веднаш наспроти новата болница во Струмица или поточно до градинката. Во продолжение погледнете ги фотографиите:

ЛИНК ОД ЕЛ ВЕДРА: https://www.facebook.com/ElVedra.store/

ЛИНК ОД ИНСТАГРАМ: https://www.instagram.com/elvedra.shop/

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: