(ФОТО) ЛЕТНИ АКЦИИ ВО ПЕТ ШОП „ЛАКИ ЕГЗОТИК“ ВО СТРУМИЦА – ВЕДНАШ НАСПРОТИ ПОРАНЕШНА „ВОДЕНИЧКА“

јули 15, 2021

Летни АКЦИИ во Лаки Егзотик
Ул.24 Октомври бр.45 – ВЕДНАШ НАСПРОТИ ПОРАНЕШНА „ВОДЕНИЧКА“

❗️Храна за куче Kani Aduly направена со Swiss Technology.
➡️10кг 420 денари.
✅Говедско
✅Пилешко
✅Јагнешко

❗️Конзерва за куче King 1.240г чисто месо
➡️ 65 денари.
✅Пилешко
✅Говедско
✅Џигер
✅Дивеч

❗️Конзерва за маче King 415г чисто месо
➡️25 Денари.
✅Туна
✅Пилешко
✅Џигер
✅Говедско

❗️Храна за маче Cat Food со пилешко месо
➡️ 1кг 70 Денари

❗️Храна за маче Whiskas Adult
➡️ 1 кг 160 Денари
✅Пилешко
✅Говедско
✅Туна

❗️Храна за маче Whiskas Junior
➡️ 1 кг 170 Денари
✅Пилешко
✅Говедско
✅Туна

❗️Песок за маче Jungle
➡️No Clamping 7l- 75 Денари
➡️Clamping 5l 110 Денари

❗️Песок за маче Quick Clamping
➡️120 Денари
✅Лаванда
✅Бебешка пудра

❗️Со секој купен кафез
➡️Папагал Тигрица 390 Денари
➡️Папагал Нифа 1150 Денари
➡️Зајче 390 Денари
➡️Хрчак Гратис

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ