Home

Perdormire
Здравје Реклама Струмица

(ФОТО) HEALTECH-СТРУМИЦА СО ЕДИНСТВЕНА ТЕХНОЛОГИЈА ВО СВЕТОТ КОЈА СЕ ИЗВЕДУВА СО ПОМОШ НА МАШИНИ ЗА ЕНЕРГЕТСКА ТЕРАПИЈА – ИНВЕСТИРАЈТЕ ВО ВАШЕТО ЗДРАВЈЕ И ТЕЛО!

Home

Струмичката компанија HEALTECH која за кратко време успеа да привлече вниманието и доверба на луѓето од регионот, располага со единствена технологија во светот која се изведува со помош на машини за енергетска терапија. Овој метод ја отстранува секоја блокада од вашето енергетско тело, а самите третмани успешно делуваат и на најтешките и најчестите заболувања.

Заболувања кои може да се третираат со помош на оваа метода:

– Малигни

– Ендокрини

– Имунолошки

– Респираторни

– Гастроинтестинални

– Уринарни

– Репродуктивни

– Дигестивни

– Кожни

– Невролошки

– Психички растројствo

Енергијата циркулира низ посебни канали на телото и има задача и способност да ја исполнува секоја клетка на човековиот организам. Но и енергетското поле на човекот е ранливо и во тој случај телото трпи промени односно станува подлежно на болести.

Стресот, лошата исхрана, климатските промени, генетски и надоворешни влијанија и др се само неколку причини за дисбаланс на енергетското поле и создавање на несакани блокади. Поради тоа се појавуваат разновидни болести и здравствени проблеми.

HEALTECH се наоѓа во близина на „КОЛИД“ или поточно на улицата „ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ“ бр. 56.
ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТ: 070 214 774