strumica denes logo

ИНТЕВЈУТО КОЕ ГО ГЛЕДАШЕ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА ВЕЧЕРВА: Боки 13 транспарентно за се’ во поткаст кај Стефан Лазаров, изјави дека по овие избори СДСМ нема да постои како партија!

Автор:

Датум:

април 23, 2024

Автор:

Датум:

април 23, 2024

По повеќегодишна медиумска апстиненција и 4 години поминати во затвор, Боки 13 вечерва гостуваше во поткастот на Стефан Лазаров.

Како и секогаш, искрен и без „влакна на јазикот“ тој  зборуваше за политиката во тоа време, неговите (како самиот ги нарекува) лажни пријатели, телевизијата, времето поминато во затвор и сите досега непознати детали кои јавноста со нетрпение ги очекуваше.