ЕДЕН СВЕТСКИ РЕКОРД Е СОБОРЕН ВО СТРУМИЦА – СИЛБИО САБА ИЗЛУПИЛ ВАРЕНО ЈАЈЦЕ ЗА 2,66 СЕКУНДИ И Е ВПИШАН ВО ГИНИСОВАТА КНИГА НА РЕКОРДИ!

ноември 26, 2021

Еден од светските рекорди е соборен токму во нашиот град, Струмица. Иако не може да се нарече Македонец, сепак Силвио Саба е впишан во Гинисовата книга на рекорди како човек што за 2,66 секунди успеал да излупи варено јајце токму во Струмица во 2012 година.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: