ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА:Печатница „3Д Биг Принт“ има потреба од работник со или без работно искуство!

јули 11, 2022

Поради зголемен обем на работата, печатницата 3Д Биг Принт има потреба од работник со или без работно искуство.

Сите заинтересирани може да се јават на 075/874-789 за повеке информации или во печатницата.

Адреса: Улица Маршал Тито број 69 ( на топчето)

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ