strumica denes logo

ПЛАТА ОД 25.000 ДО 30.000 ДЕНАРИ: СТРУМИЧКАТА СЕНДВИЧАРА „БУРГЕР 13“ ВРАБОТУВА РАБОТНИЦИ ЗА ВО КУЈНА СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО!

Автор:

Датум:

јануари 11, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

јануари 11, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

🔴 Бидете дел од нашиот тим. Бургер 13 вработува!

✅ Предност имаат кандидатите со работно искуство.

✅ Информации на телефон: 📞 078 448 610 📞