strumica denes logo

ПЛАТА ОДЛИЧНА: Германската компанија „ИСОЛЕ“ во Струмица вработува МАШИНСКИ или ЕЛЕКТРО инженер!

Автор:

Датум:

јануари 15, 2024

Автор:

Датум:

јануари 15, 2024

Германската фирма Isole која има свој погон во околината на Струмица за производство на алуминиумски врати и прозорци за извоз, има потреба работник на следната позиција:

  • МАШИНСКИ ИЛИ ЕЛЕКТРО ИНЖЕНЕР

„ИСОЛЕ“ нуди работен договор со осигурување и одлична плата на секој први.

Заинтересираните да се пријават на следниот телефонски број: 074 227 229.