strumica denes logo

ХОТЕЛ И РЕСТОРАН „ЕТЕРНО“ ВО СТРУМИЦА ВРАБОТУВА РЕЦЕПЦИОНЕР/КА!

Автор:

Датум:

јули 22, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

јули 22, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

Хотел и ресторан Етерно вработува на позиција рецепционер/ка. Повеќе информации на телефонскиот број 075 472 122 или директно во просториите на хотел Етерно на улица Агроберза бр.12 .