ГЕРМАНСКА КОМПАНИЈА ВО СТРУМИЦА ВРАБОТУВА КНИГОВОДИТЕЛ И АДМИНИСТРАТИВНА СЕКРЕТАР/КА!

март 19, 2024

Германската фирма „Isole“ која има свој погон во околината на Струмица за производство на алуминиумски врати и прозорци за извоз, има потреба од работници на следната позиција:

– АДМИНИСТРАТИВНА СЕКРЕТАР/КА
– КНИГОВОДИТЕЛ

Заинтересираните да се пријават на следниот телефонски број НА ВИБЕР: +38974227229

„ИСОЛЕ“ нуди работен договор со осигурување и одлична плата на секој први.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ