ВО ТИАНДЕ-СТРУМИЦА: ШАМПОН-МАСКА И СПРЕЈ ЗА ОБОЕНА КОСА, КРЕИРАЈТЕ МОДЕН СТАЈЛИНГ И НЕ ГРИЖЕТЕ СЕ ЗА ЗДРАВЈЕТО НА ВАШАТА КОСА!

декември 18, 2021

Шампон-маска и спреј со кератин за обоена коса!

Спреј

https://kosta.tiandeprodukti.com/product/%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%BE%D0%B7%D0%B0%D1%88%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BD-%D1%81%D0%BF%D1%80%D0%B5%D1%98-%D1%81%D0%BE-%D0%BA%D0%B5%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%BD/

Креирајте моден стајлинг, користете модерни уреди и не грижете се за здравјето на вашата коса. Спрејот ја штити вашата коса од оштетување и помага во одржување на чиста боја и цврста структура – има антистатички ефекти. Благодарение на својот богат состав, спрејот длабински ја хидрира косата, давајќи и мекост и свиленкаст. Го неутрализира статичкиот електрицитет и ги држи вашите кадрици под контрола. Активните состојки се грижат за вашата коса и го спречуваат испуштањето на бојата. Сега вашата коса секогаш ќе биде чиста

Шампон-маска

https://kosta.tiandeprodukti.com/product/шампон-маска-со-кератин-за-фарбана-к/

Благодарение на комплексот Silsoft Q, кој содржи шампон и маска TianDe, обоената коса ја задржува бојата 7 до 8 недели! Природниот протеин – кератин содржан во составот на производот – помага да се врати структурата на косата. Шампон-маската не содржи сулфати и парабени, што придонесува за нежно чистење на косата и скалпот, служи како дополнителна заштита на бојата и го продолжува ефектот на кератинско зацрвстување и ламинирање на косата.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: