strumica denes logo

ГОЛЕМ ПАНАЃУР ВО СТРУМИЦА НА КВАНТАШКИ ПАЗАР НА 26, 27, 28 ЈУЛИ – ПОГЛЕДНЕТЕ СЕ’ ШТО ЌЕ ИМА!

Автор:

Датум:

јули 3, 2024

Автор:

Датум:

јули 3, 2024

Голем панаѓур во Струмица на Кванташки пазар на 26, 27, 28 Јули во Струмица!

– ПРИБОР ЗА ДОМАЌИНСТВО
– ДОЛНА ОБЛЕКА
– ПАТИКИ
– ПИЖАМИ
– ТАШНИ
– ЗАВЕСИ
– ФАРМЕРКИ
– КОЗМЕТИКА
– ТРЕНЕРКИ
– ЧЕВЛИ
– ИГРАЧКИ
– АЛАТИ ЗА КОЛИ
– АВТО ДЕЛОВИ
– АВТО ГУМИ

СЕ’ ПО НАЈНИСКИ ЦЕНИ!