strumica denes logo

(ФОТО) НОВО ВО СТРУМИЦА: СО „КЛИСА-НИК“ И „СОЛЕТА“, НЕМА ДИЕТА – ОТВОРЕНА НОВА МЕСАРНИЦА ВО „ГЛОБАЛ“ ВЕДНАШ ДО „ЗОГО“

Автор:

Датум:

мај 5, 2021

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

мај 5, 2021

Категории:

Реклама, Струмица

Струмица доби нова месарница која се наоѓа веднаш до „ЗОГО“  во „ГЛОБАЛ“. Струмичани ќе имаат можност да го вкусат највкусното месо во градот. Со „КЛИСА-НИК“ и „СОЛЕТА“, нема диета. Повелете и уверете се во нивниот врвен квалитет!