ВО СОСТАВ НА КОМПЛЕКСОТ „ЦАР САМУИЛ“, ОТВОРЕНА Е НАЈСОВРЕМЕНО ОПРЕМЕНА ОРДИНАЦИЈА ПО ОРТОПЕДИЈА!

март 21, 2022

Во состав на хидротермалниот медицински центар Цар Самуил отворена е најсовремено опремена ординација по ортопедија. Тимот на чело со специјалистот ортопедски хирург д-р Панче Мазнов располага со 2 најсовремено опремени амбуланти и сопствена GPS лабораторија.

✔️ амбуланта за ортопедија
✔️ амбуланта за интервенции и преврски со гипс сала
✔️ лабораторија со постурален анализатор LEONARDO

📋 Ехографска дијагностика на:

☑️ колкови кај бебиња по методот на Граф
☑️ мускуло-скелетен систем кај возрасни
📋 Ортопедски физикален третман на локомоторниот систем
📋 Апликација на:
✅ кортикостероиди
✅ хијалуронска киселина
📋 Поставување на мал и голем гипсен завој
📋 Сутура на рани
📋 Мали хируршки интервенции

Работно време од 🕗 08 до 🕓 16 часот, понеделник до петок.

Посетете нѐ:
📍 https://goo.gl/maps/5bUmfZQ2itY8AQqv7

Закажете термин:
☎️ 034 345 678
📱 070 239 522
📧 info@beliotcvet.com

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: