(ВИДЕО) ЈAZZNA DARES СО ПЕСНА НАСЛОВЕНА „НЕСЕБНА“ – РЕАЛИЗАЦИЈАТА НА СПОТОТ Е НА СТОЛЕ АНГЕЛОВ, А ПРОДУКЦИЈАТА НА „ТРАНЗЕН“

декември 28, 2020

Јасна Трпкова и Дарко Јованов ја искомпонираа својата заедничка авторска песна која носи наслов „НЕСЕБНА“.

Реализацијата на спотот е на струмичанецот Столе Ангелов, додека прокдуцијата на „Транзен“.

„Убаво е кога творбите, расфрлени како џамлии на мермерен под, ќе се стркалаат и надвор од домот и ќе постанат окца низ кои се наѕируваме и наоѓаме, а нивниот ѕвон, како последен елемент кој чека сместување кај вас“ – напишаа тие во описот на својата песна.

Честитки од тимот на Струмица Денес.

Во продолжение слушнете ја и погледнете го видео записот:

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ