Ѓорѓе Божинов – кандидат за градоначалник на ВМРО-ДПМНЕ во општина Ново Село!

август 30, 2021

На денешната прес-конференција на Антонио Милошевски беше соопштено дека трката за градоначалник на општина Ново Село од ВМРО-ДПМНЕ ќе ја предводи Ѓорѓе Божинов.

Божинов е млад човек вработен како извршен менаџер во сопствената градежна компанија, образуван во странство за бизнис и менаџмент со постојана ангажираност во голем број комлексни конструкциски проекти и мноштво активности за доброто за средината и заедницата.

Неговата успешна работна кариера и образование го донесе на меѓународната Школа за млади лидери на која предаваа голем број светски авторитети од областа на политиката и менаџментот.

Тој е роден во Ново Село каде воедно е и седиштето на неговата приватна компанија.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: