Home

Perdormire
Ново Село

БОРО СТОЈЧЕВ ПРЕКУ ПИСМО ОД ЗАТВОРОТ ПОДНЕСЕ НЕОТПОВИКЛВА ОСТАВКА ОД ФУНКЦИЈАТА ГРАДОНАЧАЛНИК!

Home

Првиот човек на општина Ново Село, градоначалникот Боро Стојчев кој пред неколку месеци беше фатен и притворен поради обид на шверц на цигари, вчера преку писмо од затворот до Советот на општина Ново Село побара неотпивиклива оставка од функцијата поради морални причини.