Home

Perdormire
Босилово Струмица

РИСТО МАНЧЕВ: ЗАПОЧНУВАМЕ СО АСФАЛТИРАЊЕ НА УЛИЦА ВО ДРВОШ!

Home

Ристо Манчев, градоначалник на општина Босилово:

Денес започнавме со асфалтирање на улица во населеното место Дрвош во должина од 560 метри. Општина Босилово ќе продолжи со активности за подобрување на условите за живот на сите граѓани.