strumica denes logo

(ФОТОГАЛЕРИЈА) НОВО И УНИКАТНО ВО РЕГИОНОТ: „WOODLINTERIOR“, КОМПАНИЈА КОЈА ИЗРАБОТУВА МАСИ ОД МАСИВНО ДРВО И МАСИ ОД МАСИВНО ДРВО СО ЕПОКСИДНА СМОЛА И ДИМЕНЗИИ ПО ВАША ЖЕЛБА!

Автор:

Датум:

јули 21, 2020

Автор:

Датум:

јули 21, 2020

Ново и уникатно во регионот! Радовишката компанија „WOODLINTERIOR“ врши изработка на маси од масивно дрво и маси од масивно дрво со епоксидна смола и димензии по ваша желба. Интересно е тоа што секоја маса е уникатна и е рачно изработена и на истата маса друга копија нема. „WOODLINTERIOR“ масите ги изработува со строго квалитетно парено дрво. Епоксидната смола може да биде и пигментирана по желба на клиентот со пигмент (боја) која Вам ви одговара.

Нозите на масите се изработуваат од метал кој исто така моделот го избира клиентот. За професионалноста на „WOODLINTERIOR“ говори и фактот дека откако ќе ја нарачате вашата маса, можете постојано да бидете во контакт со нивен инжинер кој учествува во процесот и изработката, шо знаци дека клиентот ќе знае дрвото како ќе биде наместено во масата и по негова желба ќе се пигментира епоксидната смола.

„WOODLINTERIOR“ во дрвната индустрија се повеќе од 30 години и задоволните и насмеани лица на нивните потрошувачи, доволно зборува за нивниот врвен квалитет и одлична услуга. Инаку, да напоменеме дека до крајот на овој месец има попусти од 20%.

ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТ: 070 312 032