НОВО: СТРУМИЧКАТА КОМПАНИЈА „СТОТРИ“ Е ОФИЦИЈАЛЕН ДИСТРИБУТЕР ВО ЈУГОИСТОКОТ НА „ЈЕЛЕН“, „КАМЕНИЦА“, „СТАРОПРАМЕН“ „BECK’S“ И „СТЕЛА АРТОИС“

Струмичката компанија „СТОТРИ“ е официјален дистрибутер на пивата

„ЈЕЛЕН“,

„КАМЕНИЦА“,

„СТАРОПРАМЕН“

„BECK’S“

И „СТЕЛА АРТОИС“.

Сите оние кои сакаат да ги исконтактираат, тоа да го сторат на следниот телефонски број: 075 293 103

 

 

 

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ