strumica denes logo

ВО СТРУМИЦА СЕ ВРАБОТУВААТ СЕРВИСЕРИ ЗА КАФЕ МАШИНИ СО ИЛИ БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО!

Автор:

Датум:

мај 27, 2024

Автор:

Датум:

мај 27, 2024

Ламар Вендинг бара СЕРВИСЕРИ со или без работно искуство за поправка, одржување и сервисирање за кафе машини. За пријавување и повеќе информации, јавете се на следниот телефонски број: 077 993 333