ПОРАДИ ПРОШИРУВАЊЕ И ОТВОРАЊЕ НОВ ДЕЛОВЕН ПРОСТОР, СЛАТКАРНИЦА-БУРЕКЧИЛНИЦА „БИСЕР“ ИМА ПОТРЕБА ОД РАБОТНИЦИ!

јануари 10, 2024

Поради проширување и отворање на нов деловен простор, слаткарница-бурекчилница „Бисер“ има потреба од работници за во продажба и во производство на слатки и бели пецива.

Сите заинтересирани за подетални инофмрации, може да се јават на следниот телефонски број: 070 636 616

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: