strumica denes logo

ДОБИТНИК НА АВТОМОБИЛОТ ОД „БЕНЗОИЛ“ Е ГОРАНЧО ЈОВАНОВ!

Автор:

Датум:

јануари 5, 2024

Автор:

Датум:

јануари 5, 2024

Горанчо Јованов од Сарај е среќниот добитник на главната награда автомобил VOLKSWAGEN POLO. Таблетот го освои Леон Рујков од Радовиш, Ангел Горгов од Радовиш доби велосипед, лаптоп Мики Митров од Струмица и веспата ја освои Иљо Петровски од Струмица.

Честитки до сите добитници!