ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: „ТЕХНОИНГ“ ВРАБОТУВА АДМИНИСТРАТИВЕН РАБОТНИК СО ЗАВРШЕНО ТЕХНИЧКО ОБРАЗОВАНИЕ ЗА РАБОТА ВО КАНЦЕЛАРИЈА И МОНТЕРИ НА ИНСТАЛАЦИИ СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО!

јануари 25, 2024

Техноинг ДОО – фирма која се занимава со проектирање и изведба на системите за греење, ладење, климатизација, гасовод и електрика поради зголемениот обем на работа има потреба од работници на следниве работни позиции:

1. Административен работник со завршено техничко образование за работа во канцеларија.

2. Монтери на инсталации со и без работно искуство.

Сите заинтересирани може да се јават на следниот телефонски број: 078 320 020 секој работен ден од 8:00 до 17:00 часот.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: