strumica denes logo

УШТЕ ЕДНА НОВА РУБРИКА: ИЗБИРАМЕ НАЈДОБАР СТРУМИЧКИ ИНСТАГРАМ ПРОФИЛ НА СЕКОИ ДВЕ НЕДЕЛИ-ПРИЈАВЕТЕ СЕ!

Автор:

Датум:

септември 15, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

септември 15, 2018

Категории:

Култура

 

Тимот на Струмица Денес ја најавува својата нова рубрика „Струмички инстаграмџии“ во која двапати месечно ќе се одбираат најинтересни инстаграм профили од регионот. Инстаграм профилите можат да бидат со најразлична тематика, но единствен критериум е да имаат уникатна и впечатлива содржина.

МОЖЕШ ДА СЕ ПРИЈАВИШ САМИОТ ИЛИ ДА ПРИЈАВИШ НЕКОЈ\A ДРУГАР\KA!

За избраните инстаграмџии ќе биде изготвена посебна објава на нашиот портал, во која ќе бидат прикажани дел од нивните фотографии и кратко интервју.

Тагнете го вашиот предлог во коментар или испратете ни го во инбокс на фејсбук страницата!