Home

Perdormire
Култура

Сузана Гавазова: “Чист образ и совест, тоа е мојата животна сатисфакција!”

Home

Сузана Гавазова откри кое е нејзиното животно мото.

Отсекогаш моја сатисфакција во животот била чист образ и чиста совест, порача фолкерката.

Дека овие две компоненти навистина ги поседува честопати потврдуваат и нејзините колеги кои во неколку интервјуа имаат истаканато дека Сузе е човек од збор и со задоволство соработуваат со неа.