Home

Perdormire
Култура

СТРУМИЧАНЕЦ НАПРАВИ ПЕСНА ОД СВЕТСКИ РАЗМЕРИ – ТОМИ ТАСЕВ ПОКАЖА КАКО СЕ ПРАВИ КВАЛИТЕТНА МУЗИКА!

Home

Томи Тасев попознат како Tommy Tassev е уште еден млад надежен DJ кој полека но сигурно го завзема своето место на македонската естрадна сцена а дај боже во иднина и надвор од неа! Оваа млада музичка надеж веќе подолго време продуцира и има свои сопствени песни а вчера на јутјуб беше објавена и неговата нова песна во соработка со Полина. Песната е насловена „BROKEN“ и веќе за само 24 часа е прегледана околу 4.000 пати. Ова заслужува едно големо браво, бидејќи одамна на нашата сцена немало таква квалитетна музика. Во продолжение слушнете ја „BROKEN“: