(СПОДЕЛУВАЈТЕ И ДОНИРАЈТЕ) ЛИНК ЗА ОНЛАЈН ДОНАЦИИ ОД СТРАНСТВО ЗА ТОМЕ ЈАНЕВ!

април 26, 2019

29 годишниот струмичанец Томе Јанев боледува од ALS – болест на моторниот неврон. За да се подобри неговата состојба потребно е да оди на лекување во Русија, но сумата од 160.000 евра е преголема за него и неговото семејство. Да му помогнеме на Томе. Да ја покажеме хуманоста на дело!
Телефоните во рака: 143-454 (Телеком)

Трансакциска сметка: 210501707118375

ЛИНК ЗА ОНЛАЈН ДОНАЦИИ ОД СТРАНСТВО: https://www.gofundme.com/donacija-za-tome-janev?fbclid=IwAR3ZUDDIYAYP1ehfuar5xyzpRrpPmFyjf90X_jGHWsUSUauxVarMpXdiwUg

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: