strumica denes logo

ПО ДОЛГО ВРЕМЕ ВО СТРУМИЦА: „НЕША ГАЛИЈА ТРИО“ НА 13 АВГУСТ ВО „ХОТЕЛ ВИЛА ПАРК“

Автор:

Датум:

август 8, 2021

Категории:

Култура, Струмица

Автор:

Датум:

август 8, 2021

Категории:

Култура, Струмица

Дали сте спремни за ова изненадување?

По долго време во Струмица и една легенда во ,,Хотел Вила Парк – ресторан АРЕНА”. Секоја песна со милјонски прегледи на јутуб каналот НЕША ГАЛИЈА ТРИО
13 АВГУСТ, ПЕТОК испишуваме една и поинаква приказна заедно со сите вас. Спремете ги сетила за задоволство тие заедно ги создаваат песните „Узалуд се трудиш“, „Ти можеш све“, „Дигни руку“, „Дали си спавала“,”Још увек сањам”, „Писмо“, „Котор“ и уште многу други. Вашите срца ќе бидат освоени за само една ноќ.

ВЛЕЗ –> 400денари
Контакт за резервации:
☎ 070-364-381