strumica denes logo

СПОДЕЛУВАЈТЕ: СТРУМИЦА НА НОЗЕ, ДА МУ ПОМОГНЕМЕ НА СТРУМИЧАНЕЦОТ ТОМЕ ЈАНЕВ КОЈ БОЛЕДУВА ОД ASL-БОЛЕСТ НА МОТОРНИОТ НЕВРОН!

Автор:

Датум:

април 25, 2019

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

април 25, 2019

Категории:

Култура

29 годишниот струмичанец Томе Јанев боледува од ALS – болест на моторниот неврон.

За да се подобри неговата состојба потребно е да оди на лекување во Русија, но сумата од 160.000 евра е преголема за него и неговото семејство.

Да му помогнеме на Томе. Да ја покажеме хуманоста на дело!

Телефоните во рака: 143-454 (Телеком)

Трансакциска сметка: 210501707118375