strumica denes logo

НАСКОРО НОВ ПОРАЗЛИЧЕН КАФЕ БАР ВО ГРАДОТ КАДЕ СТРУМИЧАНИ ЌЕ УЖИВААТ!

Автор:

Датум:

мај 16, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

мај 16, 2018

Категории:

Култура
„ЕМПОРИ“ е името на новиот кафе бар кој во сабота на 19.05.2018 во 21;00 часот ќе го добие своето официјално отварање на кое се поканати сите оние кои ќе бидат во можност да одвојат дел од своето време. „ЕМПОРИ“ веќе од наредната недела ќе може да го посетите на улицата „Јосиф Јосифовски Свештарот“ бр. 11 или поточно на познатата „ЛЕБЛЕБИЏИСКА УЛИЦА“ во Струмица. Сопствениците најавуваат дека ова ќе биде нешто поразлично за разлика од останатите, но не ги откриваат деталите за да самите се увериме. Тимот на Струмица Денес со големо задоволство ќе присуствува на самото отварање и преку фотогалерија ќе ви ја долови атмосферата.