strumica denes logo

Нашата Славица не знае за СТОП: Наскоро на светското шоу THE VOICE!

Автор:

Датум:

октомври 6, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

октомври 6, 2018

Категории:

Култура

Струмичката ѕвезда од музичкото шоу „Неки нови клинци“, девојчето со преубав глас и ангелски лик наскоро повторно на малите екрани. Овојпат, Славица ќе се појави на светското шоу THE VOICE. За подетални информации ќе ве известиме наскоро!